Mijn naam is Johan Uitdewilligen,
In 1952 geboren in Aardenburg Zeeuws-Vlaanderen en sinds 1956 getogen in Scharendijke op Schouwen-Duiveland. Ik woon samen in Rucphen met partner Len van Dijck.

Na mijn middelbare schoolopleiding HBS-B aan het Professor Zeemanlyceum in Zierikzee ben ik, geìnspireerd door de destijds in uitvoering zijnde Deltawerken civiele techniek gaan studeren aan de Technische Universiteit in Delft.
Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn militaire dienstplicht vervuld bij de sectie Infrastructuur van de Koninklijke Luchtmacht in Den Haag.
Vervolgens heb ik beleids-technische, bedrijfskundige en commerciële functies bekleedt bij Nassau Deur BV, Perspect Nederland BV, Bingfo BV, waterschap De Groote Waard (thans waterschap Hollandse Delta), het Hoogheemraadschap van West-Brabant (thans waterschap Brabantse Delta), ingenieursbureau Grontmij, INNAX-CSP Energielabeling voor woningen.
Sinds 2009 ben ik eigenaar van Zeelandzon Vakanties, verhuurbemiddeling van vakantiewoningen en luxe stacaravan-chalets van derden in Zeeland.

Via allerlei contacten ben ik geattendeerd op mogelijkheden die er voor iedereen zijn om naast een normale loondienstbaan een 2e inkomen op te bouwen. Dit inkomen is parttime of fulltime op te starten vanuit huis, zonder grote investeringen, online geldverdienen met je computer en telefoon. Voor het opstarten van een conventioneel eigen bedrijf is meestal een forse investering benodigd voor bedrijfsruimte, inventaris, voorraad en personeel.
De verzamelnaam voor online geldverdienen is Direct Selling.
Network Marketing en Multi Level Marketing MLM zijn voorbeelden van Direct Selling. Kenmerk is dat de marketing, verkoop en logistiek van (hoogwaardige) producten wereldwijd wordt uitbesteed aan een netwerk van zelfstandige particuliere distributeurs, die op commissiebasis worden betaald voor behaalde eigen resultaten, alsmede over de omzet van aangesloten teamleden. Ook is er de mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen.
Het opbouwen van een eigen team kan op 2 manieren, nl. geinteresseerden zoeken binnen de warme markt (familie, vrienden, Sociale Media-vrienden en bekenden) en via de koude markt. Door jezelf te specialiseren en te promoten op internet kun je online waardevolle informatie en adviezen geven aan mensen die ook op zoek zijn naar een 2e inkomen. Op deze manier ontstaat er contact met geïnteresseerde mensen uit de koude markt, die na een of meerdere contactmomenten producten zullen aanschaffen.
Jezelf promoten op internet en via zoekmachines hoog scoren in ranking is de uitdaging die resulteert in hoge bezoekersaantallen en een goede conversie.
Prospects zijn behalve in de producten vaak ook geïnteresseerd in het businessmodel en de mensen die zich echt kunnen vinden in product, bedrijf en businessplan zullen toetreden tot je team.

Door de eerste jaren hard te werken aan het vooraf opgesteld doel kun je na 3 of 5 jaar al meer verdienen dan in loondienst. Het is aantrekkelijk op deze manier te werken aan een onbegrensd 2e inkomen, in de tijd die je er voor beschikbaar hebt of maakt, en de stap zet in een andere wereld van denken en beleven, met minder stress, financieel onafhankelijk en meer tijd voor dingen die je echt graag wilt aanschaffen of wilt ondernemen.

Als coach ben ik beschibaar voor mensen die meer willen weten over de manieren hoe een eigen team en 2e inkomen op te bouwen.